У Бєлгороді вибухи та пожежі / скріншот

Вдень у суботу, 30 грудня, в центрі російського Бєлгорода пролунали вибухи. На вулицях спалахнули пожежі, горять автомобілі. Відео та фото публікують російські Telegram-канали.

Оновлено 15:55. МНС РФ повідомляє, що у Бєлгороді загинули дев'ять дорослих та одна дитина, постраждали 45 осіб, з них - чотири дитини.

Оновлено 15:35. Повідомляється, що у Бєлгороді пошкоджено понад 40 будівель та 60 транспортних засобів, серед яких - пасажирські автобуси. Також у мережі пишуть то про п'ятьох, то про сімох і навіть про 13 загиблих та як мінімум 44 постраждалих.

Оновлено 15:25. У Бєлгороді скасували сигнал ракетної небезпеки.

Оновлено 15:10. РосЗМІ повідомляють, що кількість постраждалих у Бєлгороді зросла до 30 осіб. У місті задіяно екстрені служби, перекрито території, де були "прильоти". Влада має намір запровадити режим НС у Бєлгороді для ліквідації наслідків.

У Бєлгороді вибухи та пожежі / скріншот

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков оголосив про обстріл ЗСУ, загиблих і постраждалих: "Є влучання у житловий сектор. Усі подробиці пізніше".

"У місті запущена сирена ракетної небезпеки. Всі жителі повинні спуститися в укриття. Небезпека зберігається", - також написав він.

У мережі пишуть про роботу російської ППО над центром міста.

"Ви ж розумієте, що у Бєлгородській народній республіці все летіло та прилетіло по військових об'єктах (передаємо привіт всяким С-300, які вчора "крили" Харків). Але внаслідок бездарної роботи місцевого ППО є постраждалі мирні та руйнування навіть у столиці республіки. Буває. А може бути гірше", - пише Telegram-канал "Николаевский Ванек".

У Бєлгороді вибухи та пожежі / фото t.me/bazabazon

Вибухи у Бєлгороді 30 грудня - відео

Як пізніше стало відомо, 30 грудня Сили оборони України завдали ракетного удару по військових об'єктах у російському Білгороді, джерело у спецслужбах.

Вас также могут заинтересовать новости: