Звикати до війни - природна реакція організму, каже Комаровський / Скріншот

Організм береже людину - він не дає реагувати на війну так, як у перші дні війни. Тому те, що багато українців вже стали звикати до бойових дій, є нормальним.

Про це в ефірі каналу "Гроші" розповів лікар Євген Комаровський у новому випуску проекту "Балаканка".

"Організм нас береже: він розуміє, що якщо ми будемо так реагувати, як у перші дні війни, то ми просто всі збожеволімо. Деструктивне почуття ненависті нас, швидше, вб'є. Треба ставити інші цілі - на любов, на допомогу, на співчуття один до одного", - зазначив він.

За словами лікаря, українці тепер розуміють, що якийсь час їм з цим жити. Також багато громадян України усвідомили, що у нас є шанси перемогти.

"Ми всі усвідомили, що вони здатні на все... Вони можуть все... Ми живемо поруч з абсолютним злом, здатним на все", - наголосив Комаровський.

Прийшовши до розуміння цього, ми, українці, все одно розширюємо горизонти планування: ми думаємо про вступ до ЄС, про те, як ми перезимуємо, про електрику взимку.

Нагадаємо, Росія вранці 24 лютого 2022 року почала повномасштабну війну проти України. 

Білорусь бере мовчазну участь у війні проти України, адже саме з території РБ Росія здійснює пуски ракет по низці цивільних, об'єктах критичної та військової інфраструктури.

Вас також можуть зацікавити новини: