Війська РФ вдарили FPV дроном по евакуаційному автобусу на Херсонщині

Автівку розбито, життю волонтерів нічого не загрожує.

На Херсонщині російські загарбницькі війська продовжують терор проти мирних жителів. Про це сказала керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Так, російська авіація обстрілює населені пункти. "Ворожий терор продовжується - відбуваються скиди керованих авіабомб в кількості від 4- до 6 на одне село. Це надзвичайно руйнівна сила, яка просто не залишає житлових приміщень", - розповіла Гуменюк.

Триває евакуація людей з цих населених пунктів, сьогодні війська РФ обстріляли евакуаційний автобус. "Влучили FPV дроном. Двоє волонтерів, які допомагали людям евакуюватися, отримали контузії, але їх життю нічого не загрожує. Автівку розбито", - розповіла Гуменюк.

Раніше керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що 31 жовтня під час евакуації з Одрадокам'янки росіяни спрямували дрон-камікадзе в автомобіль, яким вивозили людей. "Двоє волонтерів БФ "Спадщина" отримали контузію. Зараз їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує", - повідомив він.

Атаки на Херсонщину: останні новини

Як повідомляв УНІАН, 31 жовтня російська армія зранку обстріляла Херсон, внаслідок удару загорілися автівки, в одному з них живцем згоріла людина. 

У Херсонській міській військовій адміністрації повідомляли, що вдень загарбники масовано вдарили по Центральному району міста.

Внаслідок обстрілу є руйнування складських приміщень та пошкодження автівок.  10 автомобілів. 34-річний чоловік отримав осколкові травми ніг.

Вас також можуть зацікавити новини: