Люди ще спали, повністю обвалився під'їзд: з'явилися подробиці ракетного удару по Чугуєву

Внаслідок ворожої атаки загинуло подружжя та їхній сусід.

З'явилися подробиці ракетного удару по Чугуєву на Харківщині. 16 липня Росія поцілила по мирному місту, коли люди ще спали. Внаслідок ракетного удару у житловому багатоквартирному будинку повністю обвалився під'їзд. 

Про це "Суспільному" розповіла міська голова Чугуєва Галина Мінаєва.

Ворожі ракети били по Чугуєву рано вранці. Рашисти хаотично обстріляли місто, "прильоти" було зафіксовано у різних районах.

"Ударів завдали дуже ранесенько, коли люди спали. Одна ракета потрапила у двір нашої школи, інша — в житловий багатоквартирний двоповерховий будинок в самому центрі нашого міста: коли люди спали, обвалився повністю під'їзд. Інший ракетний удар — по приватному сектору, в город потрапила ракета. Четверта ракета впала також у центрі міста, де магазин будівельних матеріалів", - повідомила Мінаєва.

Також вона розповіла про загиблих. Ракета окупантів вбила подружжя та їхнього сусіда. Одна жінка з будинку вижила. Мінаєва додала, що рідні загиблих та поранених людей зможуть отримати матеріальну допомогу. 

Як вже повідомляв УНІАН, 16 липня о 03:20 Чугуїв зазнав ракетного удару. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Рятувальники розбирали завали та шукали тих, хто під ними опинився.

Вас також можуть зацікавити новини: