Жорін з 3 ОШБр пояснив, чому українці топляться в Тисі / Колаж УНІАН, фото ДСНС, фото скріншот

Напередодні в Україні стався прецедент - за добу в річці Тиса виявили понад шість тіл потопельників. Заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін прокоментував, чому українці лізуть в Тису на смерть.

За словами військового, це пов'язано з ефективною роботою Росії, яка фінансує пропаганду проти мобілізації в Україні. Жорін написав в мережі:

"Те, що люди все лізуть і лізуть в ту Тису, напряму повʼязано з ефективною роботою рф. Вони дуже чітко відслідковують чутливі для українців теми і вкладаються у ворожу пропаганду".

Відео дня

За словами бійця 3 ОШБр, інакшим чином не пояснити, чому людям страшніше піти до армії, ніж втопитися в Тисі при спробі втекти з України.

В Тисі знайшли тіла мінімум 6 українців - більше про трагедію 

Напередодні сумну звістку щодо загиблих людей в річці Тиса повідомив журналіст Віталій Глагола. За його даними, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській стороні. Одному з загиблих на момент смерті було менше за 20 років, вказував журналіст. 

Пізніше у ДСНС заявили, що 6 травня знайшли у Тисі тіла ще трьох чоловіків-потопельників. Страшну знахідку виявив рибалка, викликавши на місце поліцію та рятівників. 

Вас також можуть зацікавити новини: