Дмитро Медведєв "виплеснув жовч" на французів / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

Заступник голови російської Ради безпеки Дмитро Медведєв Дмитро Медведєв "змішав з брудом" французів через реакцію на удар по місту Бєлгород.

Чиновник з РФ у своєму Telegram каналі використав у бік громадян Франції купу матюків. Крім того, він написав, що росіяни "ніколи не любили французів". "Типу жабники, воювали з нами. І взагалі ці... п-ри (не піонери типу)", - йдеться у повідомленні Медведєва.

Заступник керівника Радбезу Росії стверджує, що росіяни в цьому "зараз переконалися". "Написав МЗС Франції. Удар по Бєлгороду із застосуванням "касетного боєприпасу" - це "право на самооборону". Мерзота. В*блядки. Виродки", - стверджував він.

Відео дня

Вибухи в Бєлгороді - сьогодні це варто знати 

У російському місті 30 грудня 2023 року пролунали потужні вибухи. Влада РФ стверджувала, що нібито були атаковані цивільні, і є 25 жертв та понад 100 постраждалих.

Пізніше з'явилася інформація, що Сили оборони України завдали удару по ворожих військових об'єктах у Бєлгородській області, однак через непрофесійну роботу російської протиповітряної оборони уламки впали в центрі Бєлгорода.

У Міністерстві закордонних справ Франції пізніше прокоментували атаку. "Існує держава-агресор, Росія, яка здійснює стратегію терору, навмисне завдаючи ударів по життєво важливій цивільній інфраструктурі, порушуючи міжнародне гуманітарне право, і держава, яку атакують, Україна, яка діє з метою самооборони відповідно до статті 51 Статуту ООН...", - зазначили у МЗС.

Вас також можуть зацікавити новини: