"Ми їх просадимо, і будуть дива": Арестович розповів про пастку для російської армії (відео)

Наступати на противника, який зберігає наступальний потенціал, немає ніякого сенсу, переконаний радник керівника ОП.

Радник ОПУ Олексій Арестович прокоментував оперативну обстановку на фронті. Експерт очікує виснаження армії РФ і тільки потім контрнаступу ЗСУ.

"Значить, особливих змін немає на жодній ділянці фронту. Все ті ж спроби атакувати людськими хвилями, все та ж історія. Значить, з новенького прямо зараз - вчора наші збили вертоліт Ка-52 з російським екіпажем, на двох там 6 орденів було. Блискучі результати показують прикордонники, це особлива порода. Зеленський приїхав підтримати бійців на найгарячішу ділянку фронту, на Донбас, привітав з Днем Збройних сил", - сказав Арестович.

Арестович додав, що за минулу добу нових мобілізованих не прибуло на фронт до лав окупантів.

"Вони хочуть оточити Бахмут і Авдіївку, але нічого не вийде у них. Це пастка для них. Вони витратять останню якусь піхоту там, яку довго збирали і техніку теж. Сенс оборони - це створити умови сприятливі для наступу, тому що наступати на противника, який зберігає наступальний потенціал немає ніякого сенсу. Ми його зараз просадимо, потім всякі дива почекаємо", - говорить радник глави ОП.

Російсько-українська війна: останні новини

Генштаб ЗСУ повідомив, що втрати окупантів серед особового складу наближаються до позначки в 93 000 безповоротно загиблих.

У Росії, тим часом, досі триває мобілізація. Чоловіки призовного віку шукають можливість ухилитися від призову, вдаючись до екстремальних вчинків.

Нещодавно ЗСУ вдарили в тил ворога, завдавши серйозних руйнувань стратегічній авіації РФ.