На Донбасі отримав поранення український військовий (відео)

Його евакуйовано до лікувального закладу, стан здоров’я пораненого лікарі оцінюють як задовільний.

На Донбасі внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, оприлюдненому у Facebook.

Зазначається, що воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

В ООС повідомили, що російсько-окупаційні війська від початку доби здійснили шість порушень режиму припинення вогню, три з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Читайте такожРосійські війська розпочали новий етап бойової підготовки на Донбасі - ГУРТак, окупанти вели вогонь в напрямку Красногорівки, в бік Кримського, поблизу Станиці Луганської ворог двічі вів обстріли, застосовуючи артилерію калібру 122 мм та озброєння БМП-1.

Також біля Зайцевого ворожі війська вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, в районі Попасної - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Як повідомляв УНІАН, на Донбасі також минулої доби внаслідок обстрілів окупантів дістав поранення український боєць.

Вас також можуть зацікавити новини