На одному з напрямків окупанти втратили майже дві сотні осіб та 15 одиниць техніки

Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1186 вогневих завдань.

Бригадний генерал Олександр Тарнавський розповів, що на Таврійському напрямку триває робота Сил оборони.

Загалом, протягом минулої доби ворог 14 разів атакував наші позиції та здійснив 632 обстріли, завдав 3 ракетних та 21 авіаудару. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1186 вогневих завдань, повідомив він.

Згідно з його даними, за останню добу втрати ворога склали 181 особа (безповоротні - 45, поранені - 135, полонені - 1).

Також було знищено 15 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 3 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, 1 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки та 1 одиниця спеціальної техніки. Знищено 6 складів боєприпасів та 1 пункт управління ворога.

Війна в Україні - останні новини з фронту

Російські загарбники намагаються контратакувати біля нещодавно звільненого Старомайорського Донецької області. Одна з імовірних причин – ворог хоче відволікти українських військових. 

Сьогодні, 31 серпня, відбулося 25 бойових зіткнень з російськими окупантами. Бійці Сил оборони продовжують наступ на Мелітопольському напрямку. У свою чергу підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один артилерійський засіб на вогневій позиції та дві радіолокаційні станції противника.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області. Також противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки. 

Вас також можуть зацікавити новини: