"Нас просто знищували": окупант показав штурм Авдіївки та "спалив" дикі втрати РФ (відео)

За його словами, підрозділ відвели на кілька сотень метрів, оскільки він вже не міг виконувати бойові завдання.

Російський окупант показав відео з-під Авдіївки та розкрив шалені втрати під час штурмів.

Відео загарбника з'явилося у мережі. На кадрах він показав вщент знищену посадку, посеред якої росіяни облаштували позиції. 

Окупант скаржиться, що кілька днів тому на цих позиціях воювало 75 росіян, а зараз залишилося лише 14. Втім, ЗСУ послідовно ліквідували майже всіх, всіявши ділянку тілами ворогів. Тих, хто вижив, обіцяють вивести, але загарбники й самі не уявляють, як здійснюватимуть вихід, адже зовсім поруч стоять ЗСУ.

"Нас зайшло сюди 75 осіб, а зараз нас 14. Решта всі - 200, 300... Нас просто знищували. Тут вчора 200-ті лежали... Ми вижили тому, що у нас дуже сильно розвинено інстинкт самозбереження. Але завдання були, ви навіть не уявляєте які", - поділився загарбник і поспішив в окоп на тлі "прильоту".

Штурм Авдіївки - що відбувається у місті

Як писав УНІАН, втрати Росії в Україні на Авдіївському напрямку зараз на 25% більші, ніж були при штурмі Бахмута. Зараз біля Авдіївки зосереджено не менше 40 тисяч російських військовослужбовців, що в рази більше, ніж український гарнізон.

Військовий експерт Роман Світан висловив думку, що втрата Авдіївки загрожує обвалом всієї лінії оборони на Сході і втратою контролю над значними територіями Донбасу. За його словами, важлива не настільки Авдіївка, як населений пункт, а як укріпрайон, який створили на її території.

Вас також можуть зацікавити новини: