"Лише по ТБ все красиво": окупант зізнався, як ЗСУ розгромили його підрозділ (аудіо)

За його словами, командира поранили, відтоді загарбники залишилися без командування.

Російський окупант поскаржився на втрати російської армії та абсолютну відсутність підтримки. 

Про це свідчить перехоплення телефонної розмови окупанта з дружиною.

За словами загарбника, пропаганда бреше росіянам, що "втрат немає". Насправді ситуація абсолютно протилежна. У росіян велика кількість загиблих, а після поранення командирів окупантів залишили на позиції геть самих. 

Окупант бідкається, що офіцери облаштували штаб за 4,5 км від позицій, але й там "гарматному м'ясу" нічим не допоможуть, а лише пошлють "на*уй". 

Дружина здивована заявами чоловіка. Вона заявила, що в росіян "лише по телевізору все красиво". Натомість окупант зізнається, що їм не вдалось просунутись, українські воїни їх розгромили, ліквідувано 12 загарбників і понад 40 поранено. Після атаки ротний втік. 

Інші перехоплення окупантів

Днями ГУР опублікували розмову окупанта з рідними, в якій він поскаржився на командирів-алкоголіків і відсутність постачання. У рашистів немає води, тому вони п'ють з калюж.

Раніше в одному з перехоплень ворог розповів про огидне ставлення до поранених в армії РФ: "Мене зачепило трошки, чекаю евакуації. Сказали, тільки о п'ятій ранку приїдуть... В ногу трохи, голову зачепило осколками, в серце — в ребро потрапили. Заліпили і кинули тут. Сказали, о п'ятій ранку... Кинули тут під деревом. Таке ставлення скотське до поранених. Стане гірше, "Промедол" собі прострочений уколю тоді".

Ще один росіянин повідав про просування ЗСУ у Херсонській області. За словами окупанта, українські захисники поступово підходять до їхніх позицій, і втекти вже не вийде.

Вас також можуть зацікавити новини: