ЗСУ пішли в наступ / фото УНІАН

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів про успішну стратегію контрнаступальної операції Збройних сил України, головною метою якої є мінімізація втрат.

Про результати роботи ЗСУ він розповів в ефірі FREEДОМ.

"Інтенсивність обстрілів з нашого боку тилового і логістичного забезпечення російської армії зросла. У тому числі на південному, харківському, мелітопольському напрямках. Ми максимально ефективно хочемо зруйнувати все забезпечення, тобто снаряди, паливо, медикаменти, амуніцію... Розірвати зв'язки між оперативно-тактичним управлінням і безпосередньо військовими частинами, завдати ударів по складах... Таким чином зменшити інтенсивність російського вогню, знекровити їх, змусити панікувати... і видавлювати. Ось ця стратегія сьогодні починає працювати", – заявив Подоляк.

"Це грамотна, добре спланована контрнаступальна операція, яка триває одночасно на багатьох напрямках. Вона поступова, не ударна", – додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні Сили України 29 серпня пішли в наступ на півдні. Українські бійці прорвали першу лінію оборони росіян в Херсонській області.

Вас також можуть зацікавити новини: