Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото УНІАН

Авіація Сил оборони України за 26 березня завдала три удари по районах зосередження особового складу та військової техніки російських війська.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ та артилерії вразили три райони зосередження росіян, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів РФ.

Зазначається, що протягом доби російські війська завдали один ракетний та 16 авіаційних ударів, здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

Відео дня

"Високою залишається ймовірність нанесення ракетних і авіаційних ударів по всій території України, адже Російська Федерація надалі використовує тактику терору", - попередили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні за тиждень - що повідомлялося

Перший заступник Міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив про втрати російських військ в Україні За останній тиждень (з 20 до 26 березня)

За його словами, знищено близько 5640 чоловік особового складу РФ, а також 404 одиниці російської військової техніки: 63 танки, 94 бойових броньованих машин, 63 артилерійських систем, 15 реактивних систем залпового вогню, дев'ять установок протиповітряної оборони, 78 одиниць автотехніки та 20 одиниць спецтехніки.