Маріупольські партизани "передали привіт" і образили Путіна: радник мера показав яскраві фото

Маріуполь бореться за деокупацію, зазначив радник міського голови.

Тимчасово окуповане росіянами місто Маріуполь Донецької области бореться за звільнення від супротивників.

Місцеві партизани "передали привіт", повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram та опублікував яскраві фотографії з патріотичними написами та образливою фразою про російського диктатора Володимира Путіна з кричалки українських футбольних фанатів - "Путін х*йло".

"Маріупольські партизани переказують привіт та нагадують, що Маріуполь не просто чекає, але бореться за деокупацію! І все буде Україна", - зазначив він.

Патріоти, зокрема, написали такі фрази: "хай квітне Україна", "слава ЗСУ", "слава Україні".

© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime
© t.me/andriyshTime

Цікаві новини Маріуполя - сьогодні це варто знати

Росіяни наприкінці травня минулого року окупували місто. За Маріуполь тривали запеклі бойові дії, вороги його майже повністю зруйнували й вбили десятки тисяч мирних людей.

Місто окуповане, але нескорене. Повідомлялося, що там працюють партизани. Наприкінці травня у місті була масштабна "бавовна", після неї супротивники посилювали позиції протиповітряної оборони та замінювали "втомлену" техніку іншою.

Пізніше стало відомо, що ворог дійшов до крайньої точки параної - почав перевіряти дітей на причетність до партизанського руху та співпрацю з бійцями армії України.

Вас також можуть зацікавити новини: