Пошкоджено агропідприємство, "прильоти" біля адмінбудівлі: ворог "накрив" вогнем частину Сумської області (фото)

Унаслідок ворожого обстрілу також пошкоджені кілька одиниць техніки.

Російські окупанти обстріляли Новослобідську громаду Сумської області, внаслідок ударів пошкоджено місцеве агропідприємство.

Громаду вороги атакували зі ствольної артилерії, в одному з прикордонних сіл розірвалися 9 ворожих снарядів, про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

"Постраждало місцеве агропідприємство. Вибухи частково зруйнували дахи та стіни в трьох складах із зерном. Також пошкоджені два трактори та три автомобілі. "Прильоти" були і поруч із адмінбудівлею. Там пошкоджені вікна та електродроти", - зазначив Живицький.

Ніхто з людей, за його словами, не постраждав.

Ситуація в Сумській області під час війни з РФ - що варто знати

Російські окупаційні війська у перші дні повномасштабного вторгнення вдерлися на територію низки північних областей України, зокрема, в Сумську, Київську та Чернігівську. Навесні наші воїни вибили супротивника з цих областей.

Пізніше вороги не раз обстрілювали Сумську область з різного озброєння, є руйнування, жертви й постраждалі. Зокрема, 21 листопада стало відомо, що окупанти зі своєї території з "Градів" та інших видів озброєння обстріляли одне з сіл, пошкоджено газопровід, зазнали руйнувань щонайменше п’ять осель.

Вас також можуть зацікавити новини: