У Запорізькій області вже зафіксовано 15 "прильотів" російських ракет

оновлено

Росіяни атакували Запоріжжя та Запорізьку область.

Ворог завдає ракетних ударів по Запорізькій області. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"Ворог завдає ракетних ударів", - зазначив він. Старух закликав людей залишатися в безпечних місцях.

Згодом секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що росіяни також атакували Запоріжжя. За його даними, станом на 09:40 по місту нанесено вже близько 12 ракетних ударів.

Оновлення 10:15. Наразі відомо про півтора десятки "прильотів" російських ракет у Запорізькій області. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"Наразі відомо про півтора десятки "прильотів" російських ракет. Наслідки ворожої атаки уточнюються. Працюють всі відповідні служби", - зазначив він.

Старух закликав громадян приготуватись до можливих тимчасових обмежень на час відновлення пошкодженої інфраструктури. "Просимо чітко дотримуватися правил повітряної тривоги та інформаційної гігієни", - додав голова ОВА.

Ракетна атака по Україні сьогодні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, наразі триває масштабна російська ракетна атака по Україні.

Відомо про влучання по трьох об'єктах критичної інфраструктури на Харківщині, зокрема в Харкові. На Київщині, зокрема в Києві, та Полтавщині спрацювала протиповітряна оборона.

Мер Києва повідомив про вибух у Деснянському та Дніпровському районах столиці.

Вас також можуть зацікавити новини: