Понівечені будинки, згорілі авто: окупанти запустили по Дніпропетровщині майже 70 снарядів (фото)

За попередніми даними, внаслідок ворожого обстрілу ніхто не постраждав.

По Нікопольському району Дніпропетровської області окупанти запустили майже 70 снарядів.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

"Майже 70 смертоносних снарядів випустили росіяни цієї ночі по Нікопольському району… Били з "Градів" та важкої артилерії по містах та селах Марганецької та Нікопольської громад. Попередньо, люди не постраждали", - написав він.

За словами Резніченка, у Нікополі понівечені кілька приватних будинків, парковка, аптека, кілька магазинів, малярна майстерня та агропідприємство. Згоріли три автівки, 9 - побиті обстрілом. Обірвана лінія електропередач.

Тим часом у Марганецькій громаді пошкоджено кілька приватних осель, сонячну електростанцію, промислове та харчове підприємства.

Резніченко додав, що інші райони протягом ночі не обстрілювались і на цю хвилину там спокійно.

Ситуація у Дніпропетровській області під час війни з РФ - важливі новини

З початку повномасштабного вторгнення - з 24 лютого, російські загарбники вже багато разів обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини, є руйнування, жертви й постраждалі.

Зокрема, у ніч на 4 жовтня вороги запустили 30 снарядів з реактивних систем залпового вогню "Градів" по Нікополю. Внаслідок ворожого обстрілу поранення отримали чотири особи.

На початку вересня у МВС повідомили, що через обстріли, здійснені окупантами, в нашій країні були поранені 5,5 тис. цивільних, а понад 7 тис. - загинули.

Вас також можуть зацікавити новини: