Степанов Анатолій / фото УНІАН Окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню / фото УНІАН

З початку цієї доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню, поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Так, біля Новозванівки ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій ОС з мінометів калібру 120 мм, артилерії калібру 122 мм та ручних протитанкових гранатометів.

Відео дня

Читайте такожМіж ОРДО та ОРЛО демонтують "митні пости"Поблизу Мар’янки російські найманці застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм.

В бік Станиці Луганської окупанти відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

"Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкове поранення. Стан здоров’я воїна – середньої важкості", - йдеться в повідомленні.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння, чим змусили противника припинити вогневу активність, додали в штабі.

Як поідомляв УНІАН, за даними української розвідки, командування збройних сил Російської Федерації готує бойовиків до бойових дій на Донбасі взимку. На тимчасово окуповані території України у вересні привезли боєприпаси, бойову техніку та військове майно.