Окупанти обстріляли Херсон: загинули двоє водіїв (фото)

оновлено

Ще дві людини зазнала поранень.

Російські загарбники сьогодні відкрили вогонь по Херсону, внаслідок чого загинуло двоє водіїв. Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін в Telegram.

Зокрема, зранку російська армія обстріляла автостоянку приватного транспортного підприємства у Херсоні.

"Внаслідок ворожого удару загинули двоє водіїв, ще одна людина – поранена", - наголосив Прокудін.

Крім того, пошкоджено автомобілі, а також житловий будинок.

Окремо Прокудін повідомив, що за минулу добу противник здійснив 51 обстріл, випустивши 323 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, С-60, РПГ, БПЛА та авіації.

Водночас, по місту Херсон ворог випустив 30 снарядів. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

"Через російську агресію 6 людей дістали поранення, з них - 1 дитина", - додав Прокудін.

Оновлення 11:05. Як уточнили в Херсонській обласній військовій адміністрації у Telegram, стало відомо про ще одну постраждалу внаслідок ранкового обстрілу автостоянки у Херсоні.

"Це 56-річна жінка, яка на момент удару знаходилася у квартирі. Її госпіталізували з контузією та травмою спини", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим, лікарні оцінюють її стан як середньої тяжкості.

Усього відомо про двох поранених, які зараз знаходяться у лікарні, і про двох загиблих.

Обстріл Херсона 19 листопада - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 19 листопада у Херсоні сьогодні від обстрілу російських загарбників постраждало пʼятеро людей. Серед постраждалих - 3-річна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років.

Дівчинка була доставлена до реанімації. Лікарі виявили у неї мінно-вибухову травму, множинні осколкові поранення, проникаюче поранення грудної порожнини, загальну контузію, закриту черепно-мозкову травму, контузію легень. Також є підозра на уламок у судинному пучку грудної клітини.

Вас також можуть зацікавити новини: