Окупанти полюють на українських партизанів: скільки людей затримали

Окупаційні війська РФ застосовують репресивні методи проти цивільного населення.

Російські окупанти полюють на українських партизанів на тимчасово окупованих територіях України. Загарбники затримали щонайменше 1500 осіб.

"На от півдня і Сходу України окупаційні адміністрації разом з російсько-окупаційними військами продовжують застосовувати репресивні методи проти цивільного населення, особливо проти тих громадян, які відкрито висловлюють своє невдоволення щодо окупації територій", - йдеться у повідомленні Центру національного опору.

Повідомляється, що щонайменше 1500 осіб затримано окупантами. Людей підозрюють у співпраці з українським підпіллям.

"Тому російські окупанти намагаються знищити українське підпілля, яке активно веде проти них підпільну війну. При цьому, проукраїнські настрої на всіх тимчасово окупованих територіях тільки зростають", - підсумували в центрі.

Партизани на окупованих територіях України - останні новини

Українське підпілля веде активну підривну діяльність в тилу російської армії. Наприклад, 22 вересня по Севастополю було завдано ракетного удару, і атакований штаб ЧФ РФ. 

За відомостями російської сторони, в результаті атаки зник безвісти один окупант. В українській розвідці, в свою чергу, повідомили, що знищено не менше ніж дев'ять загарбників. Пізніше в Силах спецоперацій Збройних сил України поділилися, що після поразки штабу флоту противника "мінусовані" 34 офіцери, в тому числі командувач ЧФ.

Крім того, підпільники постійно зливають різну інфорацію про російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: