Партизани з'ясували, як зараз виглядає пошкоджений штаб Чорноморського флоту Росії / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та Emergency Sevastopol/Telegram

Потужний удар по Севастополю (захоплений росіянами Крим), здійснений наприкінці вересня, обріс новими деталями - партизани повідомили, в якому стані зараз знаходиться пошкоджений штаб Чорноморського флоту Росії.

Частина будівлі продовжує функціонувати, повідомляє партизанський рух "Атеш" в Telegram, посилаючись на відомості своїх агентів. "Наші агенти з Севастополя побували біля штабу ЧФ РФ і доповіли нам про його стан. КПП (контрольно-пропускний пункт, - Ред.) продовжує працювати, а з боку моря біля штабу чергують солдати", - наголошується у повідомленні.

Партизани також "злили" фотографії, на яких зображена пошкоджена будівля штабу ворожого флоту.

Відео дня
Партизани "злили" знімки пошкодженого штабу Чорноморського флоту РФ / фото t.me/atesh_ua

На фото видно, що будівля знаходиться в поганому стані, сильно пошкоджено дах. 

Партизани показали знімки пошкодженого штабу ЧФ Росії / фото t.me/atesh_ua

Важливі новини Криму - сьогодні це варто знати

Російські окупанти 22 вересня поскаржилися, що по Севастополю завдано ракетного удару, і був атакований штаб ЧФ РФ. Повідомлялося, що в будівлі довго не могли загасити пожежу. Супротивники стверджували, що нібито їм вдалося збити над містом п'ять ракет.

За відомостями російської сторони, в результаті атаки зник безвісти один окупант. В українській розвідці, своєю чергою, повідомили, що знищено не менше ніж дев'ять загарбників. Пізніше в Силах спецоперацій Збройних сил України поділилися, що після ураження штабу флоту противника "мінусовані" 34 офіцери, в тому числі командувач ЧФ.

Вас також можуть зацікавити новини: