Окупанти вдарили мінометами по Херсонській області - загинуло двоє людей / прес-служба поліції Херсонської області

Внаслідок мінометного обстрілу населених пунктів Херсонщини загинули двоє людей: жінка та чоловік.

Про це у Facebook повідомляє поліція Херсонської області. Зазначається, що російська армія вкотре атакувала мирні населені пункти Херсонського та Бериславського районів з РСЗВ, артилерії, мінометів, БПЛА та авіації.

Зокрема, у Херсоні під вогнем ворога опинилися об’єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок влучання ворожих снарядів постраждали приватні та багатоквартирні будинки, дачні ділянки, магазини.

Відео дня

"Під час мінометного обстрілу мікрорайону Корабел на подвір’ї власного будинку загинув 47-річний чоловік. Під мінометним вогнем окупантів опинилося і с. Іванівка Дар'ївської сільської громади, там у дачному кооперативі загинула 75-річна жінка", - йдеться у повідомленні.

Також російська армія з винищувачів обстріляла керованими авіаційними бомбами с. Кізомис та с. Дніпровське Білозерської громади. Внаслідок бомбардування пошкоджено територію оздоровчого комплексу та заводу.

В поліції додали, що за минулі дві доби відкрито 28 кримінальних проваджень за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Армія РФ влаштувала "криваву добу" українцям

Нагадаємо, що за підсумками доби армія РФ відзначилася вбивствами понад десятка українських громадян у різних куточках держави - там, де ворог зміг задіяти свої війська та техніку.

У Ситуаційному центрі Міністерства оборони України повідомили, що загалом за останні 24 години окупанти обстріляли 92 населені пункти України - загинуло 12 людей, ще десятки - поранено.  

Вас також можуть зацікавити новини: