Окупанти вдарили по Херсону, наразі відомо про двох загиблих (фото)

Дані щодо травмованих та поранених уточнюються.

Російські окупанти обстріляли Херсон, внаслідок чого, за попередніми даними, загинуло дві людини. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак. "Серед них комунальник, який обрізав дерева", - зазначив він.

Крім цього, як деталізували у прес-службі Херсонської обласної прокуратури, 5 жовтня близько 09:30 збройними силами РФ здійснено артилерійський обстріл середмістя Херсона.  

"Під прицільний вогонь потрапили житлові будинки, а також нежитлові приміщення. В результаті ворожого обстрілу загинуло двоє цивільних людей – чоловік і жінка, які перебували на вулиці. Дані щодо травмованих та поранених уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Зараз прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають заходи для документування злочину, вчиненого представниками збройних сил держави-агресора.

Як уточнив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, внаслідок ранкового обстрілу житлових кварталів Херсона  загинули чоловік та жінка віком приблизно 50 - 55 років.

Ситуація в Херсонській області

За добу противник здійснив 78 обстрілів, випустивши 445 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації, БПЛА, два з  них - ракетні. По місту Херсон ворог випустив 25 снарядів.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу в Херсоні. Через російську агресію дві людини  дістали поранення", - додав він.

Крім того, близько 03:00 армія РФ вдарила з авіації по Одрадокам'янці та Миколаївці Бериславського району. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється.

Вас також можуть зацікавити новини: