Олександр Можаєв "мінусований" / скріншот

Один з ватажків бойовиків так званої "ДНР", найвідоміший "казак" - Олександр Можаєв ("Бабай"), ліквідований в Україні.

Інформацію про знищення "казака" в Telegram підтвердив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц"). "Олександр Можаєв "Бабай" нарешті добігався. Дякую воїнам на Запорізькому напрямку. Слава Україні та її воїнам...", - поділився він.

Можаєв "Бабай" ліквідовано / фото t.me/a_shtirlitz

Раніше в четвер, 19 жовтня, в мережі з'явилася інформація про знищення "Бабая". Повідомлялося, що він нібито "загинув як герой".

Відео дня

Хто такий Можаєв Олександр - що про нього потрібно знати

"Бабай" народився в російському Краснодарському краї 21 вересня 1977 року в місті Бєлорєченськ нібито в "казачій" родині. У 1995 році став членом "казачого" війська.

З 1995 до 1997 року служив в армії РФ - проходив службу в Санкт-Петербурзі в підрозділі протиповітряної оборони і отримав звання старшого сержанта. Після армії працював на складі - керував вантажними роботами.

ЗМІ дізналися, що "казак" у РФ відсидів у в'язниці 5 років за торгівлю коноплями і тікав від правоохоронців за спробу скоєння вбивства.

Можаєв у 2014 році почав воювати проти української держави, в тому числі брав участь у захопленні адмінбудівель в Краматорську і Слов'янську Донецької області. Варто зазначити, що ще у 2014 році посіпака Росії обіцяв нібито за кілька днів "взяти Київ".

Влітку 2014 року Ігор Гіркін (Стрєлков), який був одним із ватажків бойовиків "ДНР", звинуватив Можаєва у дезертирстві.

Вас також можуть зацікавити новини: