Стало відомо, чи вірить зараз Зеленський у переговори з Путіним

Президент України не бачить жодних проблисків надії на дипломатію.

Кремлівський диктатор Володимир Путін заблокує будь-яку угоду в рамках ймовірних переговорів щодо війни в Україні. Впевненість у цьому висловив президент України Володимир Зеленський.

"Росію не цікавить дипломатичний шлях. Були переговори у Ватикані, Туреччина теж намагалася, але результат завжди один і той же: нікому не вдалося, не тому, що лідери слабкі, а тому, що кінець війни проти бажання Путіна, - сказав він. - Путін вирішив рухатися вперед, будь-яка угода буде заблокована Путіним".

На думку Зеленського, достатньо подивитися на так звану "зернову" угоду.

Президент України не бачить жодних проблисків надії на дипломатію.

Зеленський звернувся до російської опозиції з гучним закликом

Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до російської опозиції, закликавши незадоволених путінським режимом росіян "зробити що-небудь конкретне":

"Дуже складно посилати повідомлення в Російську Федерацію, створюється враження, що люди, які живуть в Росії, нічого не хочуть чути. Ми повинні були бачити людей на вулицях за останні 30 років, тому що лідер Росії - це людина, яка могла б змінитися. Але людям, які перебувають в опозиції до тиранії Путіна, я можу тільки сказати, щоб вони продовжували рухатися вперед, іншого виходу немає".

Вас також можуть зацікавити новини: