"Придурки, давно все закінчилося б": Путін занив, що Україна відмовилась від переговорів

За словами диктатора, українська державність під загрозою, але не через нього.

Російський диктатор Володимир Путін видав кілька заяв щодо кривавої війни, яку він розв'язав проти України. 

Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, на зустрічі з головами муніципалітетів Путін несподівано "занив", що Україна відмовилася від переговорів з РФ. Ба більше, він вбачає загрозу для української державності.

"Україна відмовилася від переговорів з Росією. Придурки, давно все закінчилося б... Формула миру Зеленського - це заборонні вимоги для переговорів", - заявив диктатор.

Також Путін зазначив, що "контрнаступ провалено", а ініціатива нібито на боці окупантів. Диктатор наголосив, "якщо продовжуватиметься те саме, що й зараз, українській державності може бути завдано непоправний і дуже серйозний удар".

Переговори з РФ - актуальне

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилися повідомлення про проведення "таємної зустрічі" США та союзників з Україною щодо мирного плану, де Київ хотів заручитися підтримкою своїх умов для проведення переговорів з Росією.

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк підкреслив, що Росія активно вкладається у військове виробництво, а також збільшить армію 2,5-3,5 мільйона. У разі заморожування війни, РФ використовує отриманий досвід і стане втричі потужнішою.

Вас також можуть зацікавити новини: