Жданов зробив заяву про загибель верхівки ПВК "Вагнер" (відео)

Путін відчуває, що він втрачає владу, заявив експерт.

Військовий експерт Олег Жданов не виключає, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин може бути живий.

"Багато свідчень того, що він загинув. Хоча я завжди залишаю якийсь відсоток, що це могла бути операція прикриття, - сказав він. - Всі очікували його загибелі, і я говорив, що після заколоту, який він провів, питання його ліквідації - це питання часу".

При цьому Жданов упевнений, що даний інцидент може почати незворотні процеси у Росії.

"Це наступний етап "заколоту Пригожина". Цей процес для Росії буде фатальним. Сам заколот показав, що у Путіна немає всієї повноти влади, що Путін втратив монополію на право застосування сили, втратив монополію на право управління країною. Путін відчуває, що влада йде з-під ніг...", - сказав експерт.

На його думку, аварія літака Пригожина також свідчить про те, що конфлікт між Міністерством оборони і ФСБ РФ вийшов на поверхню: "Це вже не підкилимна боротьба, це вже відкрита боротьба, яка і матиме далекосяжні політичні наслідки".

Смерть Пригожина - що заявив Путін

Як писав УНІАН, кремлівський диктатор Володимир Путін тільки майже через добу прокоментував смерть Пригожина. Зокрема, він висловив співчуття рідним жертв і навіть зробив комплімент Пригожину - назвав його "талановитим бізнесменом":

"Пригожина я знав ще давно, з початку 90-х років, це була людина складної долі, і помилки у нього були серйозні у житті, і домагався він результатів потрібних і для себе, і тоді, коли я його просив про це для спільної справи".

Вас також можуть зацікавити новини: