У Зеленського спрогнозували, як вб'ють Путіна

Президенту Росії загрожує небезпека після того, як в його оточенні зрозуміють, що народ масово поставив йому незалік, вважає радник ОП.

Швидше за все, президента Російської Федерації Володимира Путіна отруять.

Люди, наближені до глави РФ, не виступають проти нього, оскільки розуміють, що мають власність і владу тільки під час його "правління", тому і немає виступів, розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту і засновнику видання "Гордон" - Дмитру Гордону.

За його словами, ситуація в оточенні Путіна може кардинально змінитися після того, як близькі до російського президента люди зрозуміють, що народ своєму лідеру "поставив незалік масово".

Арестович вважає, що з Путіним не розмовлятимуть, оскільки він втратив здатність нормально сприймати аргументацію.

"...Я думаю, що розмови з ним не буде. Його отруять, швидше за все. Розмовляти про що? Щур, загнана в кут...", - додав співрозмовник.

Доля Путіна - прогнози, які варто знати

За словами публіциста і політолога Андрія Піонтковського, після того, як росіяни відступили з правобережної частини Херсонської області, і в Херсон увійшли українські війська, в бункері Володимира Путіна не залишилося людини, яка б вірила в можливість перемоги РФ у війні з нашою країною.

Колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов спрогнозував, що російського президента вб'ють свої. Екс-депутат вважає, що "вирок" Путіну виконає глава Чечні Рамзан Кадиров.

Ще влітку Олексій Арестович говорив, що кінець Путіна буде страшним.

Вас також можуть зацікавити новини: