Володимира Путіна здатен вбити Рамзан Кадиров, вважає екс-депутат Держдуми / скріншот

Президента Російської Федерації Володимира Путіна свої вб'ють раніше, ніж він потрапить у Гаагу на трибунал через широкомасштабну агресію проти України.

Найімовірніше, "вирок" Путіну виконає лідер Чечні Рамзан Кадиров, розповів колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов в інтерв'ю главреду "Гордона" Олесі Бацман.

"...шансів для нього потрапити в Гаагу - один зі ста. Я не думаю, що він туди потрапить...", - заявив співрозмовник.

Відео дня

Екс-депутат спрогнозував, що главу РФ "свої вб'ють раніше".

"...З одного боку, тим людям, які знаходяться навколо нього, треба буде довести свою лояльність новій владі. І саме тому я робив прогноз, що дуже немалоймовірно, що натисне курок Рамзан Ахматович. Це, на мій погляд, найімовірніша людина, яка може привести вирок Путіну у виконання", - сказав Пономарьов.

Нагадаємо, росіянам, причетним до широкомасштабної агресії РФ проти України, яка почалася 24 лютого, загрожує трибунал у Гаазі.

Війна Путіна з Україною - що варто знати

Публіцист і політолог Андрій Піонтковський говорив, що після того, як російські окупанти відступили з правобережжя Херсонської області, і Херсон знову опинився під контролем Києва, в бункері Володимира Путіна не залишилося людини, яка б вірила в можливість перемоги Росії над Україною.

Російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей стверджував, що президент РФ втратив репутацію везучого "пацана".

Полковник запасу Збройних сил України Олег Жданов вважає, що Путіну варто побоюватися Рамзана Кадирова.

Вас також можуть зацікавити новини: