У бункері Володимира Путіна ніхто не вірить, що РФ переможе у війні, поділився експерт / скріншот відео

Після того, як російські окупанти відступили з Херсона, відбулася фундаментальна подія - в бункері президента РФ Володимира Путіна не залишилося жодної людини, яка б вірила в можливість перемоги у війні з Україною.

Кожен мріє про те, щоб звільнитися від Путіна і пред'явити себе в якості розумного перемовника із Заходом, але забагато таких мрійників, розповів політолог і публіцист Андрій Піонтковський УНІАН.

За його словами, Херсон "спрацював", і в Росії вже йде громадянська війна.

"Відбулася саме ось ця фундаментальна подія - в бункері не залишилося жодної людини, яка вірить в можливість російської перемоги і яка не розуміла б, що війна програна, і перемогу здобуде Україна...", - заявив експерт.

Звільнення Херсона - найважливіші новини

Армія України наприкінці літа пішла в контрнаступ, зокрема, на півдні України.

9 листопада стало відомо, що російські окупанти вирішили відступити з правого берега Дніпра в Херсонській області на лівий берег. Вороги визнали, що зважилися на відступ через серйозні проблеми з постачанням. Вже 11 листопада українські воїни зайшли до Херсона.

Російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей сказав, що репутація президента РФ як "пацана", якому завжди щастило, розсипалася.

Вас також можуть зацікавити новини: