В ОП спрогнозували, яким буде кінець Володимира Путіна / фото REUTERS

Радник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович спрогнозував, що кінець глави Російської Федерації Володимира Путіна буде "страшним".

Арестович в інтерв'ю українському журналісту і засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону сказав, що впевнений на 101% у страшному кінці російського лідера.

"Страшним (буде кінець Путіна - Ред.). Упевнений на 101%. Як у Сталіна (радянський диктатор Йосип Сталін - Ред.): людина лежить в калюжі сечі, а їй не дають надати допомогу, тому що всі зітхнули з полегшенням. В першу чергу - його найближче оточення", - зазначив співрозмовник.

Відео дня

Йосипа Сталіна 1 березня 1953 року на дачі під Москвою знайшли на підлозі, він там лежав. 2 березня на дачу приїхали лікарі, а 6 числа по радіо було оголошено про смерть Сталіна. Є різні версії щодо смерті диктатора.

Син колишнього першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Сергій в інтерв'ю "Бульвару Гордона" сказав, що диктатор помер від інсульту і через те, що йому не була надана допомога.

"Сталін впав і обісцявся, а соратники просто не знали: може, він лежить тому, що випив зайвого після того, як вони поїхали...", - говорив співрозмовник.

Раніше Олексій Арестович заявив, що точно знає про онкологічне захворювання Володимира Путіна. За його словами, у президента Росії "ніби як саркома" (рак кісток).

Вас також можуть зацікавити новини: