Все село прощалося з військовим / скріншот

На Буковині попрощалися з оборонцем "Азовсталі" 19-річним Олексієм Карлійчуком. Він загинув торік у травні, але поховати його змогли лише зараз.

Як йдеться в сюжеті ТСН, тіло бійця повернули до Києва під час обміну. Віддати останню шану герою прийшло все його рідне село Кам’янка. Зробили живий коридор, устелений квітами та лампадками.

Олексій служив за контрактом, незадовго до великої війни його направили в Маріуполь. Там він брав участь у запеклих боях за "Азовсталь". Згодом родині повідомили, що він потрапив у полон. Але за кілька місяців з'ясувалося, що полоненим був його побратим, а сам Карлійчук загинув від кулі ворожого снайпера.

Смерть українського спецпризначенця у російському полоні

Рік тому спецпризначенець КОРДу Микола Самойленко потрапив у російський полон під Маріуполем. А в лютому 2023 року родині повідомили: їхній цілком здоровий, молодий і спортивний родич помер у полоні через запалення, а де похований - невідомо. "Нам сказали, що у нього почалося гостре запалення легенів, а потім - гострий менінгіт. Де тіло мого сина, я не знаю", - розповіла мати Миколи. 

Вас також можуть зацікавити новини: