В мережі гуляє відео, як Росія біля Красногорівки обкатує танк-сарай / фото скріншот

В мережі шириться відео, як Росія в районі Красногорівки (Новопавлівський напрямок) обкатує "диво-танк", який більше схожий не на зброю сучасного типу, а на сарай.

Саме таким чином ганьбу РФ прокоментував український журналіст Андрій Цаплієнко. Відповідне відео першим опублікував доброволець 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" з позивним "Осман".

"Ухилянт під Красногорівкою", - описав події військовий. 

Технічне рішення РФ більш жорстко оцінив Цаплієнко:

"Диво-танк, схожий на черепаху, знову катається біля Красногорівки. Сарай з бронелистів, який на нього встановили російські "кулібіни", має захистити цей танк від дронів. В танка обмежена маневреність і неможливий поворот башні, але, виявляється, всі ці якості втратили сенс в умовах, коли бойова машина має лише кілька хвилин на полі бою", - заявив він.

За словами журналіста, в умовах наступу подібний російський танк - це радше таран з гарматою. Ймовірно, саме в нього й призначення -  доїхати до українських позицій і спробувати їх пробити, акцентував Цаплієнко.

Україна знищила "найкращий танк" Путіна

Вчора Business Insider описав обставини фронтового епізоду, коли ЗСУ знищили "найкращий" танк Путіна (модель Т-90М, про яку саме таким чином висловлювався правитель Росії). Диктатор казав, що це "найкращий танк у світі". 

Сили оборони анулювали це твердження, ліквідувавши танк ударом БПЛА. Є ролик, як дрон обходить загороджувальну клітку та влучає в люк танка. 

Вас також можуть зацікавити новини: