Над Львівщиною збили три ракети / facebook.com/kpszsu

Минулої ночі Росія завдала ракетний удар по об'єктах інфраструктури Львівської області.

Про це повідомили в Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

У повідомленні сказано, що підрозділами ППО ПкВ "Захід" вдалося знищити три крилатих ракети. Також встановлено, що регіон атакували з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування.

Відео дня

ДОПОВНЕНО. Згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі. Внаслідок вибуху було пошкоджено залізничну інфраструктуру. За його даними, ці ракети летіли зі сходу. Обійшлося без жертв та потерпілих.

Львівський міський голова Андрій Садовий вранці написав, що регіон вночі пережив дві масові хвилі ракетних вильотів.

"У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз. У одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки.  І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.  Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі передбачити важко. Тому ходіть в укриття!", - йдеться в повідоменні в Телеграм-каналі Садового.

Раніше у Львівській ОВА повідомили, що під обстріл потрапив об‘єкт військової інфраструктури на території Яворівського району.

Як повідомляв УНІАН, після опівночі 17 травня у Львові та області пролунали вибухи. Пізніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що підтвердженої інформації про потрапляння ракет по місту немає.

Вас також можуть зацікавити новини: