РосЗМІ вигадали фейк про "бойові наркотики", щоб виправдати перемоги ЗСУ

Пропагандисти продовжують демонізувати українських військових.

Центр протидії дезінформації при РНБО України зібрав ворожі фейки, маніпуляції та дезінформаційні вкиди, які окупанти згенерували минулого дня.

Як зазначають в Центрі, серед іншого російські ЗМІ поширили інформацію про те, що в окопах у Рубіжному на Луганщині нібито знайшли бойові психотропні препарати, що роблять "універсальних солдатів" з українських бійців.

"Застерігаємо: це – фейк!", - наголосили фахівці.

Крім цього, пропагандисти повідомили, що українська розвідка нібито протягом 10 останніх років використовувала агентуру впливу для формування нейтрального ставлення польського суспільства до "Волинської різні" - масового вбивства українськими націоналістами поляків на Волині в 1943 році. Українців застерегли: це - дезінформація.

Також ЗМІ продовжують демонізувати українських військових і стверджують, що "українські бойовики розстріляли колону біженців, що прямувала з Вовчанська до Харкова". Це - маніпуляція.

Як писав УНІАН, втрати російської армії у війні проти України – величезні. Ворожі війська деморалізовані, а російським пропагандистам не залишається нічого іншого, як розганяти нові фейки. Зокрема, про те, що українські військові практикують чорну магію.

Вас також можуть зацікавити новини: