Андрющенко стверджує, що в Україні не такий жорсткий рекрутинг до армії - показав фото з Пітера / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото t.me/andriyshTime

Ситуація у Санкт-Петербурзі дискредитує твердження Росії про те, що вона не має ніяких проблем з рекрутингом військових за контрактною службою.

Культурна столиця РФ засіяна агітаційними плакатами на тему "героїв СВО". Про це заявляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, публікуючи фото-докази. 

Відео дня

Складається враження, що з питаннями рекрутингу в України ще все не так погано, якщо порівнювати, каже чиновник.

"Відверто - в нас набагато менше рекрутингу навколо, аніж в "культурной столице". Про що це? Про реальність. Перше, що в них скінчиться - добровільний (умовно) людський ресурс. Тому, не все так погано, як іноді здається", - заявив Андрющенко. 

Рекрутинг в Україні - топ-3 вакансії

Тим часом в Україні формуються рекрутингові центри, які займаються пошуком людей, охочих служити в ЗСУ.  Кілька таких вже створили, серед українців спостерігається попит на 3 вакансії. Про це розповів керівник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.

За його словами, перший за популярністю напрямок - це штабна посада. Також українців цікавить сфера IT та БПЛА. Грезєв розповів деталі та пояснив свою думку щодо проблем з мобілізацією в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: