СБУ затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу телевежі у Києві (аудіо)

Чоловік надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.

Служба безпеки України затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу телевежі у Києві.

Як повідомляє прес-служба СБУ, чоловік надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.

В прес-службі нагадали, що у результаті обстрілу телевежі загинули 5 мирних киян, а мовлення центральних телеканалів було призупинено на короткий проміжок часу.

"Слідчі СБУ працюють з підозрюваним і встановлюють всіх причетних до обстрілів – щоб кожен винний був покараний! Зрадник понесе сувору відповідальність за свої дії і більше не зможе шкодити Україні та її громадянам", - наголосили в СБУ.

Як повідомляв УНІАН, 1 березня російські війська намагалися ракетою збити телевежу в Києві, проте влучили в Бабин Яр.

За попередніми даними, у Київську телевежу влучили дві ракети, повідомив мер Віталій Кличко. За його словами, була пошкоджена трансформаторна підстанція, яка живить електроенергією телевежу, а також апаратна на самій телевежі.

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, унаслідок обстрілу окупантами Київської телевізійної вежі попередньо загинули 5 осіб та 5 осіб постраждали.