Командувач сил оборони побував на передових позиціях ЗСУ та розповів про успіхи бійців (відео)

Як повідомив командувач, зокрема, на Харківському напрямку українські підрозділи здійснюють покращення тактичного положення.

Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав райони виконання бойових завдань угрупувань військ, які боронять Україну у північно-східній, східній та південно-східній операційних зонах.

За його словами, наразі обстановка в районах виконання бойових завдань відповідними оборонними угрупованнями залишається складною, але впевнено контролюється ЗСУ.

"Щодня ворог атакує наші оборонні позиції батальйонними та ротними тактичними групами, а також завдає вогневого ураження всіма наявними в нього вогневими засобами", - наголосив Наєв.

Як повідомив командувач, зокрема, на Харківському напрямку українські підрозділи здійснюють покращення тактичного положення. На Сватівському, Попаснянському та Донецькому напрямках чисельними силами, які заздалегідь накопичив, ворог здійснює намагання прорвати нашу оборону та вийти на адміністративну межу Луганської та Донецької областей.

Під час перебування на передових позиціях командувач особисто переконався, що всі військовослужбовці - від солдата до генерала - виконують покладене на них завдання з відсічі збройної агресії. 

"До строю, без перебільшення, став увесь народ, щоб протистояти збройній агресії ворога. Це висока честь і велика шана кожному громадянину вільної держави, який робить свій посильний внесок у загальну перемогу", - наголосив генерал-лейтенант.

Раніше Генштаб ЗСУ повідомляв, що РФ намагається встановити повний контроль над Рубіжним.

Вас також можуть зацікавити новини: