Яка ситуація в Харкові сьогодні? / Фото REUTERS

Ситуація у Харкові та області неспокійна, російські окупанти постійно обстрілюють міста і села регіону. Гинуть мирні українці.

Слідкуйте за онлайн-трансляцією того, що відбувається в Харкові та області в понеділок, 25 квітня:

21:32 Внаслідок обстрілу орками смт.Золочів загинула жінка. За даними слідства, 25 квітня 2022 року російські військовослужбовці здійснили артилерійський обстріл смт Золочів Богодухівського району. Загинула 72-річна жінка, яка була на вулиці під час обстрілу. Ще двоє мирних жителів отримали поранення. Пошкоджено вісім житлових будинків.

Відео дня

21:12 У Харківській області триває відновлення доріг державного значення У першу чергу дорожники області забезпечують проїзд евакуаційними та гуманітарними маршрутами. Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області, цими вихідними на державних дорогах області працювало 25 ремонтних бригад. На 7 дорогах державного значення зробили ямковий ремонт - загалом понад 1700 м кв. покриття.

20:27 Харків отримав гуманітарну допомогу та дитячі малюнки з Іспанії. Як повідомили в Адміністрації Шевченківського району, ця країна не вперше надає гуманітарну допомогу харків'янам. Цього разу передали продукти харчування та речі першої потреби, а також дитячі малюнки, які відправлять на фронт.

20:11 Сім цивільних, за даними поліції, загинули на Харківщині в результаті війни протягом доби і станом на 18:00 25 квітня. Загалом з початку російського вторгнення у регіоні – 591 жертва серед цивільного населення, серед яких 26 дітей, повідомив начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в області Сергій Болвінов.

20:05 Комунальні служби упорядковують двори та прибирають завали у Московському районі. Як повідомили у районній адміністрації, продовжуються традиційні весняні роботи. Комунальники готують клумби для висадки квітів, а також ліквідують наслідки ворожого обстрілу. "З роботою успішно справляються, вносячи свій внесок у наближення перемоги", - зазначили у райдміністрації.

19:37 Нові жертви обстрілів у Золочівській громаді Харківської області: одна жінка загинула, двоє поранено.

17:57  17:54 Повітряна тривога у Харківському, Чугуївському, Красноградському, Лозівському районах Харківщини

17:53 Капітан Капуста доповів про звільнення села Заводдя (Заводи) Ізюмського району  І пояснив, чому це село треба називати саме "Заводдя", а не "Заводи"

17:30 Дрон українських прикордонників засік позиції російських окупантів у Харківській області Аеророзвідники виявили танк, бойовий броньований автомобіль та бліндажі з живою силою ворога. Техніку росіяни традиційно боягузливо ховали на подвір'ї, прикривши шифером. Звичайно, це їм не допомогло! Українські бійці постаралися на славу – всі розвідані цілі знищено.

17:09 Харків. Сьогодні від прильоту на Салтівці постраждав собака. Відбувся вибух. Собаку сильно поранило уламками снаряда. У такому стані собака прийшла до людей у ​​магазин, інтуїтивно просила допомоги. Йому травмувало спину між лопатками (там велика дірка), є поранення під оком. Собаку назвали Перемогою. Рятувальники доправили її до клініки. Наразі ветеринари надають собаці медичну допомогу. Вона боротиметься за своє життя так, як українські захисники борються за наші! 

16:53 Святослав Вакарчук показав відео, зняте на Великдень на Північній Салтівці у Харкові.

16:27 Три мешканці загинули внаслідок сьогоднішнього обстрілу Дергачівської громади. Орки по селах артилерією, "градами" та мінометами, - повідомив голова громади. Є зруйновані будинки, пожежі.

15:46 У Харкові до 229 батальйону ТРО навідувалися репортери з Австралії. Ось невелике відео із репортажу.

15:38 Нам повідомляють, що у Харкові та області були чутні вибухи! Не піддавайтеся паніці, тривоги не було! Імовірно, працює ППО. Чекаємо на інформацію від офіційних джерел. Будемо вас інформувати, якщо раптом щось зміниться.

15:08 ЗСУ у Харківській області 25 квітня збили літак рашистських люфтваффе Як повідомляє Повітряне командування "Схід", за попередніми даними, це був Су-34.

13:22 ЗСУ на Харківщині 25 квітня збили російський літак — за попередніми даними, Су-34, повідомили Суспільному у Повітряному командуванні "Схід".

13:20 Евакуація з Харкова: як виїхати з міста 25 квітня.

12:07 Окупанти вивезли завод із тимчасово окупованого Вовчанська Харківської області на свою територію, а в приміщенні підприємства влаштували в'язницю для тортур. – повідомив голова Харківської ОВА

10:38 Поїзди харківського напрямку затримуються через наслідки російських обстрілів, повідомляє Укрзалізниця

№21 Харків–Трускавець (+ 3 год); №45 Ужгород–Лозова (+ 32 хв); №722 Київ-Харків (+90 хв);

10:27 Орієнтовні втрати противника з 24.02 по 25.04:

09:10 Оперативна інформація станом на 06.00 25.04.2022 щодо російського вторгнення: На Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують обстріли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Корорбочкіно. На напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав, здійснював обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка.

06.04 На Харківщині оголосили відбій повітряної тривоги.

05.40 Була оголошена повітряна тривога в Харківській області.

00.41 У мережі повідомили, що у Харкові було чути вибухи.

Вас також можуть зацікавити новини: