Стало відомо про другу жертву ранкового обстрілу Кривого Рогу

Батько загиблої отримав поранення.

Дикунський обстріл Кривого Рогу забрав життя двох людей, ще кілька отримали поранення. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. 

"У лікарні померла 20-річна дівчина, поранена ранком через ворожий обстріл Кривого Рогу.  Медики кілька годин боролися за її життя. На жаль, поранення були надважкими", - написав він.

Крім цього, ще кілька осіб дістали поранень. Серед них - батько загиблої, у нього множинні осколкові поранення, стан середньої важкості.

"За уточненими даними, троє поранених. Двом лікарі надали допомогу і вони зараз вдома. 43-річний чоловік у лікарні. Це батько загиблої дівчини", - додав Резніченко. 

Як писав УНІАН, під ранок 9 липня російські окупанти обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу з "Градів". Під час обстрілу загинула 41-річна жінка. В момент обстрілу вона йшла на роботу.

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул заявив, що по місту окупанти запустили 10 ракет, зокрема, "Торнадо-С" калібром 300 мм (зона ураження з модернізованим БК – до 120 км).

"Обстріл з дистанції понад 70 км з району між н.п. Новорайськ та н. п. Костирка окупованої орками частини Херсонської області. 10 ракет - і осколкові, і касетні БК. Постріл "в ту сторону", просто по центру мирного житлового масиву з великим розльотом ракет", - повідомив він.

8 липня російські загарбники також обстріляли Криворізький район Дніпропетровської області. Удари прийшлися по двох громадах - Апостолівській та Зеленодольській. 

В ніч з 6 на 7 липня російські окупанти знову завдали удару по Криворізькому району Дніпропетровщини.

Вас також можуть зацікавити новини: