РФ продовжує атакувати Україну / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 24 жовтня, російські загарбницькі війська вкотре атакують територію України. О 22:02 Командування Повітряних сил Збройних сил України повідомило про рух дронів.

"На межі Харківської та Полтавської областей ворожий безпілотний літальний апарат (імовірно "Shahed"), рухається у північно-західному напрямку. Працює протиповітряна оборона", - йдеться у Telegram-каналі Повітряних сил.

Вже о 22:19 військові закликали мешканців Полтави перебувати в укриттях, оскільки в районі міста зафіксували російський дрон. Наразі тривога лунає лише у Полтавській та Харківській областях.

Відео дня

Тим часом начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про обстріл Херсона.

"У Дніпровському районі міста чути вибухи. Армія РФ атакує з тимчасово окупованого лівобережжя. Тримайтеся подалі від вікон!" - написав він у Telegram.

Оновлено о 03:55: Рівненська область - загроза застосування ударних БпЛА.

Оновлено о 03:30: Жителів Тернопільської області попереджають про загрозу "шахедів".

Оновлено о 03:25: У Хмельницькій області чути звуки вибухів, повідомляє Суспільне.

Оновлено о 02:55: Знову зазгроза БПЛА для Київщини. Також ударні дрони летять територією Вінницької області у західному напрямку, є загроза для Хмельниччини.

Оновлено о 02:20: Дрони летять у бік Вінничини, повідомляють у Повітряних силах.

Оновлено о 02:05: У Запорізькій області ракетна загроза. В ОВА попередили про активність тактичної авіації РФ. Існує загроза застосування авіаційного озброєння (КАБ/КАР) для переднього краю області.

Оновлено о 01:20: Кіровоградська область - загроза застосування ударних БпЛА.

Оновлено о 01:13: Військові попереджають про загрозу дронів для Хмельницької області.

Оновлено о 00:58: Житомирська область - загроза застосування ударних безпілотних літальних апаратів.

Оновлено о 00:35: Ракетна небезпека для Херсонщини. Також в Херсонській, Миколаївській та Вінницькій областях загроза БПЛА.

Оновлено о 00:00: Київська область - загроза застосування ударних дронів.

Оновлено о 23:40: Ракетна небезпека для Донецької області.

Оновлено о 23:35: Черкаська область - загроза застосування ударних БПЛА.

Оновлено о 23:00: Повітряні сили оголосили про відбій по областях, однак вже за кілька хвилин повідомили про ракетну загрозу для Полтавщини.

Атаки РФ: останні новини

Нагадаємо, що минулої ночі Росія декілька годин атакувала Україну безпілотниками, вони долетіли до західних областей. Їх запустили з окупованого Криму.

Вранці стало відомо, що Повітряні сили збили всі шість дронів типу "Shahed" винищувальною авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами в межах Хмельницької, Вінницької та Миколаївської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: