Терорист "ДНР" Жучковський поскаржився на величезні втрати армії РФ / скріншот

Російський терорист, який відзначився компаніями з вербування найманців у "ДНР", Олександр Жучковський заскиглив через значні втрати, яких росіяни зазнають у зіткненнях з підрозділами ЗСУ.

Бойовик заявив у своєму Telegram, що лише труни окупантів здатні "змінити Росію". На такі філософські думки з приводу безглуздості війни, яку розпочав Володимир Путін проти України, терориста надихнув допис російського пропагандиста Дмитра Бастракова. Останній поїхав до Ростова ховати їх спільного знайомого Олексія. 

За словами Бастракова, він спостерігав "нескінченні Урали з тілами".

Відео дня

"Ось начебто всяке бачив. Але це пізд*ц. Нескінченні Урали (Урал – вантажний автомобіль. – Ред.) з тілами. Нескінченні", – сказав він. 

Жучковський відзначив, що наразі суспільство РФ не усвідомлює всі втрати росіяни на фронті заради збереження власного психічного здоров'я.

"Щоб зберігати психічну рівновагу – живемо поточними щоденними завданнями та повною мірою не усвідомлюємо масштаби втрат та поневірянь, що прийшли до Росії", - написав Жучковский. 

Терорист прогнозував, що незабаром життя змусить росіян "включитися" та усвідомити рівень трагедії: 

"Іншого виходу немає – все це буде довго, важко та боляче. Життя змусить. Труни змінять Росію".

ЗСУ вдало нищать окупантів на фронті - останні втрати

Нагадаємо, що за даними ранкового зведення Генштабу за минулу добу українські воїни "відмінусували" 1060 ворожих солдатів. Таким чином загальні втрати ворожої армії у війні з Україною склали близько 154 830 осіб. 

Це значно більше, ніж вдалося досягти напередодні - тоді українські війська ліквідували 650 росіян (загалом 153770 осіб станом на 6 березня). 

Наразі одним з самих активних напрямків за щільністю вогню є Бахмут (Донецька область). На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), там у ЗСУ є гарна можливість ліквідувати майже всі елітні підрозділи армії РФ та формування ПВК "Вагнер" - вони знаходяться не в вигідних умовах. 

Вас також можуть зацікавити новини: