У Києві 40% споживачів залишилися без опалення через ракетну атаку РФ / фото В'ячеслав Ратинський, УНІАН

У Києві 40% споживачів залишилися без опалення у зв’язку з екстренними відключеннями електроенергії, які застосували через масований ракетний обстріл українських територій

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у Telegram. Він уточнив, що наразі водопостачання столиці працює в штатному режимі. 

"Після ракетної атаки, у зв’язку з екстренними відключеннями електроенергії, 40% споживачів столиці наразі без опалення. Водопостачання працює в штатному режимі", - повідомив мер. 

В Києві пролунали вибухи через повітряну тривогу

Нагадаємо, що у зв'язку із завданням російськими загарбниками ракетних ударів у Київській області працювала система протиповітряної оборони, в Києві пролунали вибухи і є постраждалі. Зокрема, у Голосіївському і Святошинському районах столиці пролунали вибухи. У Святошинському районі двох постраждалих госпіталізували. Усього в столиці звернулося троє людей за допомогою. 

Також через ракетну атаку енергетики застосували технологічні екстрені відключення енергопостачання в столиці: "Наразі без світла приблизно 15% споживачів", - повідомив Кличко.

Вас також можуть зацікавити новини: