У Києві вранці пролунали вибухи

У понеділок вранці, 10 жовтня 2022 року, Росія знову атакувала Київ. У місті після оголошення повітряної тривоги пролунали кілька вибухів.

Про небезпеку удару з повітря було оголошено о 6:47, а після 8 ранку у Києві пролунали 3-4 вибухи. Про це повідомила низка місцевих пабліків.

Згодом інформацію про атаку підтвердив мер міста Віталій Кличко. Вибухи зафіксовано у Шевченківському районі.

Відео дня

"Кілька вибухів у Шевченківському районі - в центрі столиці. Всі служби слідують на місця", - повідомив він у своєму Telegram.

Кличко також наголосив, що про деталі повідомить згодом.

"Одна із ракет у Києві впала в районі пам'ятника Грушевському на вул. Володимирській. Працюють рятувальники", - написав у своєму Телеграм-каналі радник голови МВС Антон Геращенко.

Є травмовані та загиблі внаслідок кількох влучань у Києві різних місцях. Інформація уточнюється. Про це повідомила речниця ДСНС Світлана Водолага, повідомляє "Суспільне".

Росія погрожувала ударом по Україні у відповідь на обвалення Кримського мосту

Після обвалення Кримського мосту 8 жовтня низка російських пропагандистів вибухнула погрозами на адресу України. Вони погрожували завдати удару Верховній Раді та навіть застосувати ядерну зброю.

Путін звинуватив у підриві Кримського мосту спецслужби України та назвав це "терактом".

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв відзначився черговою "сенсаційною" заявою. Він заявив, що підрив Кримського мосту є "терактом, який здійснила Україна".

На його думку, відповіддю на цей "теракт" може бути лише пряме знищення "терористів".

Вас також можуть зацікавити новини: