По Севастополю зранку вдарили протикорабельною ракетою - ці дані поки не підтвердили ЗСУ / Колаж УНІАН / фото скріншот з місця пожежі / фото ілюстративне соціальні мережі

У Севастополі зранку оголосили повітряну тривогу. Місцеві канали писали: є вибухи, Росія зняла з місця пожежні машини. Пізніше з'явилися дані про можливий удар по одному з кораблів окупантів.

Оновлено 12:07 Російські канали в мережі повідомляють, що в Криму вдарили по рятувальному судні "Комуна". Про це заявляло "Новое издание". Зазначалося, що "Комуна" - одне із суден Військово-морського флоту Росії. Це найстаріший рятувальник підводних човнів. Уперше Росія спустила його на воду у 1915 році.

Зокрема, проект "Кримський ветер" також повідомляв про раптову блокаду руху на Кримському мості. В мережі почали публікувати відео, в якому свідки подій кажуть, що вдарило ракетою.

Місцевий гауляйтер Развожаєв визнав, що атаку скерували на корабель Росії.

"Вранці на одному з кораблів на Північній стороні військові відбили атаку протикорабельної ракети. Від уламків, що впали, сталося невелике загоряння, яке оперативно ліквідували", - сказав представник окупаційної влади. 

Збройні Сили України події в Криму поки що не коментували. Слід дочекатися офіційної інформації.

На фронті біля низки населених пунктів - важко

Тим часом аналітики DeepState у зведенні за 20 квітня стверджують, що на фронті важка ситуація у 5 районах. Йдеться про Часів Яр, Первомайське, Новомихайлівку, Красногорівку та Очеретине. Там Росія не припиняє штурми.

Також ворог тисне біля Виїмки, Урожайного, Новокалинового, Семенівки та Невельського. Водночас ЗСУ стримали атаку РФ в районі Білогорівки (Бахмутський напрямок). 

Вас також можуть зацікавити новини: