На відео потрапили білоруські "зуби дракона" біля кордону з Україною

Протитанкові укріплення в Білорусі назвали "лінією Хреніна".

У Білорусі зняли на відео протитанкові укріплення - "зуби дракона", розміщені під містом Гомель (знаходиться біля кордону з Україною).

Відео з укріпленнями з'явилося в міських чатах, повідомляє "Флагшток - Гомельшчына" в Telegram. Лінію оборони назвали на честь білоруського міністра оборони Віктора Хреніна "лінією Хреніна".

"Лінія Хреніна" являє собою ланцюг бетонних пірамід з двох боків від Чернігівського шосе (траса Е95 біля села Калініна)", - наголошується на каналі.

Важливі новини Білорусі - сьогодні це варто знати

18 травня ЗМІ дізналися, що в Білорусі будують фортифікаційні споруди, і на відстані 20 кілометрів від українського кордону були встановлені "зуби дракона".

Варто зазначити, що раніше з'явилася заява білоруського псевдопрезидента Олександра Лукашенка. Псевдолідер стверджував, що не вірить у контрнаступ України.

Пізніше радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що українська держава не нападатиме на Білорусь. Крім того, він сказав, що Лукашенко має величезні проблеми з логічним розумінням.

Нагадаємо, Білорусь дозволила РФ здійснити зі своєї території повномасштабне вторгнення в Україну. Крім того, на білоруській території знаходяться російські сили, і постійно проходять військові навчання.

Вас також можуть зацікавити новини: