У Олександра Лукашенка величезні проблеми з логічним розумінням, зазначив радник голови ОП / скріншот

Білоруський псевдопрезидент Олександр Лукашенко безумовно хворів.

У Лукашенка є величезні проблеми з логічним розумінням, розповів радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 Каналу". "Лукашенко безумовно хворів. Нічого нового і дивного. Його заяви - це заяви від пропагандистів. Тобто людини, яка так само неадекватно оцінює, що сьогодні відбувається, але змушена поводитись так, як поводиться", - сказав співбесідник і додав, що псевдолідер білорусів повністю залежний від РФ.

Радник голови ОП зазначив, що псевдопрезидент з одного боку говорить про те, що контрнаступ України - вигадка, а з іншого - біля кордону з українською державою ставить "зуби дракона".

Відео дня

"У Лукашенка немає доступу до жодної інформації. Він взагалі людина, яка аналізує і свої публічні виступи будує на фейковому розумінні цього світу. Він не має доступу до інсайда, до того що відбувається. І взагалі з логічним розумінням у нього є величезні проблеми. Отже, він точно не знає нічого щодо контрнаступу та спроможностей України. Ви ж пам'ятаєте, які заяви він робив на початку війни: "Три дні й усе, що там тієї України"…", - заявив Подоляк.

Радник підкреслив, що українські воїни ніколи не збиралися нападати на Білорусь і не будуть цього робити. "Ми не будемо нападати на Білорусь - це нонсенс", - зазначив співбесідник.

Цікаві новини про Лукашенка - сьогодні це варто знати

9 травня повідомлялося, що у Москві на параді Олександру Лукашенку нібито стало зле, йому викликали медиків, і після цього він вирушив у Білорусь, навіть не відвідавши святкове застілля.

Пізніше стало відомо, що псевдопрезидент не відвідав церемонію вшанування державного прапора, герба і гімну, яка відбулася 14 травня у Мінську на площі Державного прапора.

Потім перший заступник голови комітету Держдуми Росії у справах СНД Костянтин Затулін сказав, що Лукашенко захворів. За його словами, у псевдолідера нібито не коронавірус COVID-19.

Вас також можуть зацікавити новини: