Українські артилеристи нещадно знищують склади росіян (відео)

Окупанти не можуть вести тривалий масований обстріл, бо нічим. Наступати без достатнього боєкомплекту теж не виходить.

Українські артилеристи вкотре продемонстрували, чому їх вважають одними з найкращих у світі. За кілька днів вони знищили більше десятка складів рашистів і ліквідували кілька сотень окупантів.

Про перемоги українських артилеристів йдеться в сюжеті проекту FreeДом.

Найгучнішим і результативним став, звичайно, випадок у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області. Силам розвідки вдалося зафіксувати кілька вертольотів і до десятка штурмовиків в одному місці. 

За інформацією мера Мелітополя, в результаті удару по аеродрому міста знищено понад 200 і поранено понад 300 окупантів. Також згоріли казарми, склади з боєприпасами і пальним.

Ще один яскравий салют і для багатьох останній рашисти побачили на своїй базі в Сніжному Донецької області. Цей великий склад забезпечував поставки зброї і техніки на Донецькому і Луганському напрямку, але це вже в минулому. 

Підвезення постачання армії РФ ЗСУ "обрізали" і під Ізюмом Харківської області. Безпілотник зняв, як точно і методично західна зброя в руках українських захисників вдаряла по позиціях окупантів і по складу боєприпасів.

Також з РСЗВ HIMARS українські військові рознесли склади окупантів в окупованому Донецьку. При цьому ракети прилітають точно в ціль, не пошкоджуючи житлові будинки. 

"Дуже важко насправді захищати від таких боєприпасів, таких ракет, якими завдають ударів HIMARS. Вони досить точно завдають ударів і не завжди помітні для радарів", - пояснює Олександр Мусієнко, військовий експерт.

Відзначилися на фронті й артилеристи з гаубицею М777. Вони знищили склад рашистів в окупованій Кадіївці Луганської області.

"Головна перевага озброєнь, які зараз є у наших артилеристів, - вони потужніші, точніше, далекобійніші і мобільніші", - підсумували в сюжеті.

Як повідомляв Генштаб ЗСУ, українські захисники майже повністю знищили ДРГ окупантів і успішно відбили штурм в районі Добрянки.

Вас також можуть зацікавити новини: