Українські бійці ліквідували заступника начштабу ПВК "Вагнер"

Військовослужбовці також "затрофеїли" зброю ліквідованого окупанта.

Бійці українського спецпідрозділу "Хорт" під час бойового завдання ліквідували заступника начальника штабу найманців ПВК "Вагнер".

Про це повідомляє спецпідрозділ "Хорт" у Facebook.

"Під час виконання бойового завдання бійці нашого спецпідрозділу у ближньому бою зіштовхнулися з групою бойовиків сумнозвісної пригожинської ПВК "Вагнера". Бойовий контакт відправив у пекло всю ворожу групу. Серед двухсотих вагнерівців було ідентифіковано заступника начальника штабу", – йдеться у повідомленні. 

Військовослужбовці також "затрофеїли" зброю ліквідованого окупанта  – АК-12. У "Хорті" зазначили, що цей автомат був прийнятий на озброєння ворожої армії у 2018 році.

ПВК "Вагнер": кого відправляють на війну в Україну

Бійці ПВК "Вагнер" беруть активну участь у війні Росії проти України. Відомо, що більшість членів російської ПВК "Вагнер" становлять найманці з числа колишніх ув'язнених. На них також припадає найбільший відсоток загиблих.

До лав "вагнерівців" почали масово рекрутувати в’язнів російських тюрем, що страждають на тяжкі інфекційні захворювання, зокрема ВІЛ та гепатит C. У середовищі інших бойовиків, які змушені служити поруч з інфікованими, зростає обурення такою ситуацією. 

Крім того, повідосмлялося, що власник цієї приватної військової компанії Євген Пригожин завербував на війну проти України маніяка-канібала, який відбував покарання в одній з в'язниць у російському місті Саратов.

Вас також можуть зацікавити новини: