Підла російська "відповідь" за Кримський міст: Арестович сказав, яка помста загрожує українцям (відео)

Супротивник може "бахнути" по столиці України, вважає військовий експерт.

Задля помсти за те, що був серйозно пошкоджений Кримський міст, російські окупанти можуть завдати удару в несподіване місце.

Противники напевно також "бахнуть" по Києву, оскільки там знаходиться центр прийняття рішень, розповів екс-радник Офісу президента України, військовий експерт Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

"Ну, пульнуть ракетами, "Шахедами" в черговий раз... Що вони ще можуть придумати, скажи? Спробують пульнути в несподіване місце, де трохи менше ППО (протиповітряної оборони - Ред.), так чисто - щоб помститися", - вважає він.

Серйозно пошкоджений Кримський міст - сьогодні це варто знати

Рано вранці 17 липня стало відомо, що обвалився проліт автомобільної частини Кримського мосту, було зупинено рух транспорту. Російська сторона звинуватила українську в атаці надводними дронами. В українській спецслужбі вже пообіцяли, що розкриють деталі пошкодження мосту після того, як ми переможемо російських окупантів.

На думку військового експерта Романа Світана, супротивник може протягом семи-десяти днів готуватися до атаки у відповідь. Експерт вважає, що метою ворога можуть стати українські мости.

Вас також можуть зацікавити новини: